Офис: +38 (067) 524-91-80 | Салон: +38 (067) 231-95-53

UA
RU

16-04-2024

Курс USD EUR
UAH 39.30 42.80

Цікаво:Фурнітура для пластикових вікон Siegenia-Aubi розрахована на 40 000 відкривань. Отже, якщо відкривати вікно раз на день, то 40000:365=110 років.

11-02-2024Шановні клієнти, Повідомляємо, що колекції DN500 Elegance та DN700 Energy не будуть продовжені у 2024 році та доступні до вичерпання запасі...докладніше >>

04-12-2023ГРАФІК РОБОТИ на час Новорічних свят! 23-25 грудня - вихідні дні! 26-29 грудня - інвентаризація. З 9 січня(вівторок )2024 року - починаємо р...докладніше >>

23-10-2023Наше підприємство учасник державної програми "єВідновлення"....докладніше >>

Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 85.5 Euro 3659,4 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 113.34 Euro 4850,95 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 65.44 Euro 2800,83 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 154.36 Euro 6606,61 Грн
Гаряча пропозиція REHAU EURO 60 з фурнітурою SIEGENIA Favorit Si-line 37.4 Euro 1600,72 Грн
cbtopbg Каталог > Захисні ролети > Захисні ролети

Захисні ролети


Захисні ролети - надійний засіб захисту вікон, дверей, балконів, гаражів, вітрин кіосків і магазинів від злому, стороннього погляду, сонячного випромінювання. Так звані ролети мають респектабельний зовнішній вигляд і безперечно прикрасять фасад магазину, інтер'єр офісу, заміський будинок.

Особливості:
  • відсутність необхідності щорічного фарбування, що є гарною альтернативою металевим ґратам;
  • матеріал для виготовлення профілю – алюміній або сталь;
  • види профілю – наповнений утеплювачем або екструдований;
  • залежно від габаритів використовується профіль шириною 39, 40, 45 та 55 мм;
  • теплоізоляційна функція ролет дозволяє заощадити на опаленні до 40%;
  • відмінний захист від сонячних променів, пилу та вологи;
  • додатково захищають від зовнішнього та внутрішнього шуму;
  • відповідають усім вимогам пожежної безпеки - у відкритому стані не перешкоджають евакуації людей;
  • мають широкий вибір систем керування (ручне керування, керування за допомогою електроприводу);
  • легко монтуються як на об'єктах на етапі будівництва, так і в уже збудованих будинках.

Захисні ролети або рольставні виробництва ПВКП «ПРОК» — сучасні зручні конструкції, виконані з урахуванням усіх останніх технологій відповідно до вимог технічного прогресу. Основна функція, яку виконують рольставні - це захист. Сьогодні захисні ролети стали незамінним атрибутом затишного та безпечного сучасного житла, магазинів, готелів, найчастіше вони використовуються як гаражні ворота. Також ролети здатні збільшити теплозахист житла. За допомогою утеплювача, що заповнює планки, можна забезпечити до 40% економії витрат на опалення приміщення.

Конструктивно ролета є полотном, зібраним з алюмінієвих або сталевих смуг замкнутого профілю - ламелів. Полотно переміщається всередині напрямних, що обрамляють проріз. При відкритті полотно намотується на вал, розташований зверху отвору.

Термін служби та зовнішній вигляд ролет багато в чому залежить від вибраного матеріалу, з якого ці рольставні виготовляються. На сьогодні цими матеріалами є сталь та алюміній. Слід зазначити, що рольставні виготовлені з алюмінію набагато гірше окислюються і, отже, здатні прослужити набагато довше.

Алюмінієві профілі можуть бути роликової прокатки з пінним наповненням або екструдовані, тобто. виготовлені методом цільного натягу. Створені методом екструзії профілі набагато міцніші, і, отже, показники захисту вони набагато вищі.

Під час виготовлення захисних ролет компанія «ПРОК» використовує алюмінієві профілі шириною 39, 40, 45 і 55 мм. Всі профілі характеризують стабільність, високу теплоту та звуконепроникність, стійкість до зовнішніх погодних впливів. Форма профілів розроблена на основі комп'ютерного моделювання, а надійне полімерне покриття забезпечує довговічність.

Стандартні кольори захисних ролет від ПВКП «ПРОК» - білий, сірий та коричневий. Крім цього, екструдовані профілі можуть бути пофарбовані більш ніж 180 кольорів за шкалою RAL.

Монтаж виробів може здійснюватися: у накладку, у отвір. Фахівці нашої компанії виготовляють монтаж ролет з урахуванням архітектурних рішень фасаду будівлі.

Керування може здійснюватися як за допомогою ручного приводу, так і за допомогою електроприводу.

Механічне управління буває чотирьох основних видів: інерційна касета з тросиком, редуктор, кардан та внутрішньовальна пружина. Всі типи мають обмеження за вагою полотна виробів, що піднімається (як правило, до 100 кг).

Електроприводи вдало підходять для приватних котеджів, офісів та будівель з великою кількістю вікон. Одне натискання кнопки та автоматика відкриє або закриє одну або кілька ролет у приміщенні, окремому поверсі або цілій будівлі на Ваш вибір.

У Крім стандартних вимикачів ми можемо запропонувати і системи управління з обмеженим доступом. Наприклад, замкові вимикачі та системи дистанційного радіокерування. Наша компанія використовує під час виробництва електроприводи відомих торгових марок «Somfy», «Elero», а також двигуни власного виробництва. Ці двигуни добре себе зарекомендували в наших умовах.

Захисні ролети від ПВКП «ПРОК» забезпечують комфорт сучасних будівель. Маючи широкий спектр технічних рішень, вони вписуються в будь-який архітектурний стиль і надійно захищають Ваші вікна від несприятливих впливів.


Компанія Прок. Жалюзі. Захисні ролети.